We’re back!

 

 

Hellu everybody! Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men nu är vi tillbaka för att uppdatera er om våra 2!? sista veckor på Löftadalen. Vår föreställning gick superbra och vi hade så sjukt roligt på scen. Rolig process & enligt alla åskådare ett jättebra resultat. Kul!!

På senaste tiden så har vi slitit och svettats ännu mer i danssalen. Lärarna har kastat ut massa nya övningar och gett oss många nya utmaningar, allt för att vi ska få med oss så mycket som möjligt nu innan vi slutar. Det är kämpigt, absolut men så himla roligt! Förra veckan hade vi workshop med ett supergulligt gammalt par som lärde ut svensk folkdans. Vi fick alla oss massa kunskap och kramp i mungiporna av allt skratt.

Idag har tvåorna haft oss ettor som försökskaniner, de provade deras dansklasser som de ska ha på audition (IMORGON!!). Det gick superbra så alla sökande kommer ha en bra och rolig nivå på deras audition. Ja imorgon är det alltså första audition-dagen här på danslinjen, det ska bli så kul att få möta & välkomna de sökande och förhoppningsvis nya eleverna. Spännande! Eftersom tvåorna håller i dansklasserna så kommer vi i ettan finnas till och hänga med den gruppen som inte dansar, svara på frågor och vara allmänt trevliga. Som vanligt 😉 VARMT VÄLKOMNA!!!! 😀

Love ♥ / Klara

En del av gänget innan showdagsIMG_6355

Rastlösa och påhittiga tjejer
IMG_7481

IMG_7491

Balettklass på öppet husIMG_7541

Promenad i det underbara vårvädret till glasscafétIMG_7548

En av de 100 fina solnedgångarna vi sett
IMG_7577

Svensk folkdans i all hastighetIMG_7885

Hade kubbmatch med några elever från andra linjer i måndags, VI VANN!! 😀
IMG_7956

YogaIMG_7969

Bild från ”provaudition” idag
IMG_7980

Det här inlägget postades i Information. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *