tvåorna tar över

hellu kära bloggläsare. den här veckan så är det jag, (klara) & emelie i tvåan som har ansvar för bloggandet och vi ska göra vårat yttersta med att uppdatera er här på la blogg så mycket som möjligt.

idag var båda vi två sjuka, emelie stannade hemma och jag satt & kollade på när ettorna jobbade hårt. jag var ju sjuk hela första veckan så det är intressant att se när ettorna dansar för jämfört med första veckan är det stor skillnad. YOU GO GIRLS, do it like a girl!!

att gå tvåan var jag helt säker på att jag inte skulle göra när jag slutade här i våras men under sommaren så kände jag ”vad ska jag annars göra? jag vill verkligen dansa och danslinjen på löfta är den ultimata linjen för mig med grymma lärare, mysigt internat, god mat osv.. självklart ska jag gå ett till sista år!” så då tackade jag ja och det är jag sjukt glad över.  det är en helt annan sak att gå tvåan, nu vet man hur det går till här och hur man ska jobba och vad man behöver jobba på. jag har aldrig svettats så mycket i en danssal förut som jag gör nu, för nu sitter mycket teknik (men mer kan det bli) så nu är det bara att kämpa på, experimentera och utvecklas. vi utmanas mer med nya roliga, trixiga övningar och går ifrån lektionen med kläderna i en annan blöt nyans, haha. helt underbart är det!

nu har ni fått läsa lite så för att göra det mer spännande hörs vi vidare imorgon. må väl, xoxo gossip girl! / KP

(obs, dagens bilder ville inte samarbeta med mig så bjuder på en bild från en balettlektion för några veckor sen när min mami var här och tittade/fotade. peace)
DSC_0435

Det här inlägget postades i Information. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *