Måndag igen, då kör vi!

Hejsan! Vi ursäktar för den dåliga uppdateringen. Vi är alldeles för upptagna med att dansa om dagarna så vi glömmer bort att blogga..Men det ska det bli ändring på!

Idag började vi med floorbar på morgonen, där vi fokuserade på överkroppen. Det är ju väldigt bra att vara medveten om den, då den ger så mycket intryck i dansen. Sen jobbade vi lite med vikter på armarna, för att bli lite mer medvetna vad vi gör med dem. Nästa lektion var balett med frågetecken, men då var Lena, vår lärare, på utvecklingssamtal. Så vi fick jobba själva. Vi var två och två och filmade varandra när vi gjorde olika danssteg. T.ex. Essemblé, Jeté och Glissade med mera.

På eftermiddagen fick vi ettor vara med på tvåornas stepp (då vår andra lärare Ottilia var på samtal). Vi hade inga steppskor då, men riktigt kul var det! Det var väldigt viktigt med rytmik! Efter det hade vi danshistoria. Förutom att gå igenom lite utav boken så berättade Lena om Drottning Holms teatern i Stockholm. En teater som har bevarats och knappt renoverats sedan 1700 talet. Det var riktigt spännande!

Nu ser vi fram emot en fullspäckad vecka innan höstlovet! 🙂

Kramar!

/Sofia, Matilda, Nina

Det här inlägget postades i Information. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *