Hallihallå!

Då går vi in på vår tredje dansvecka här på Löftadalen. Spännande! Dock har vi lite baciller som går runt i gruppen, så idag var vi nästan hälften som satt snuviga och hostiga på scenen. Med olika hemmagjorda mediciner hoppas vi kunna utrota dessa sjukdomar inom snar framtid.

Vi började i alla fall dagen med en floor bar lektion. Det är himlans lärorikt och efter dagens utforskande ska vi nu göra pliéer djupare än djupast och vara snälla mot våra älskade fötter. Efter det blev vi ännu lite smartare då vi hade balett med ?. Det innebär att vi får ställa frågor som dyker upp under veckans gång vilket är superbra då balett är lite av ett främmande språk för oss just nu.

Eftermiddagens lektioner blev utbytta mot lite politisk debatt där hela skolan medverkade. Vi skulle egentligen ha haft vår första lektion i danshistoria där vi kommer att använda oss av boken på bilden, men det får vänta tills nästa vecka. Under debatten bjöds på oerhört underhållande diskussioner och det blev lite extra kul då vi dansare peppade varandra till att ställa frågor. Måste förövrigt bara nämna att vi har en såå go stämning i vår dansklass! Alla tjejer är helt underbara. I alla fall, efter debatten hade vi vår obligatoriska 40-minutare och sedan var det slut på denna dagen. Nu laddar vi om inför en goo morgondag!

Ha det gott!
/Matilda

Skärmavbild 2014-09-08 kl. 18.20.13

Skärmavbild 2014-09-08 kl. 18.20.36

Skärmavbild 2014-09-08 kl. 18.20.59

Skärmavbild 2014-09-08 kl. 18.19.49

Det här inlägget postades i Information. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *