Första veckan avklarad

Tjena! Vi har tyvärr inte uppdaterat bloggen lika mycket som vi trodde men hoppas att ni är här för att stanna för det kommer bli bättre uppdatering desto vanare vi blir med att gå in här.

I fredags hade vi rytmik med Sofia och resten av dagen var det koreografi rep med Lena. Vi lärde oss en ny dans som vi ska göra tillsammans med tvåorna, hela förmiddagen och halva eftermiddagen repade vi själva innan tvåorna kom till danssalen och var med. När den dansen sitter så kommer åskådarna säkerligen tycka den är fin att kolla på.

Fredagen avslutades som vanligt med 40minutaren. Det innebär att när man slutat 15.50 så är det obligatoriskt att stanna kvar i 40 minuter och göra det som känns behövligt. Stretcha, öva koreografier, gå igenom olika uppvärmningar och så vidare. Det är för sin egen skull som det är inlagt så det är smart att ta vara på dem minuterna.

Nu är våran vecka slut men häng inte läpp för det! Imorgon kommer det vara nya bloggerskor här som uppdaterar er, hoppas ni fått bra info från oss & att ni tycker om att läsa hur det är att vara dansare på löfta.

Vi 4 tjejer är tillbaka om några veckor, ha det bäst! Love ♥ / Klara, Ida, Nicolina & Melinda
IMG_5937

IMG_5938 IMG_5939 IMG_5940

Det här inlägget postades i danslinjen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *