första oktober here we goooo!

tjaaa. klara här igen, idag var jag med och dansade (tungt men sjukt kul som vanligt), kändes även hyfsat bra. morgonen började med modernt med både lena och ottilia, jag var alltså med och dansade med ettorna för att underlätta för mig nu när jag sakta men säkert ska tillbaka upp på banan igen. emelie är fortfarande inte tillbaka, sjukt tråkigt *så jag skickar alla krya-på-dig tankar som jag kan till henne, i hopp om att hon blir frisk snart och kommer tillbaka till skolan.*

efter modernt så var jag med på ettornas anatomi och därefter var det dags för lunch. första lektionen efter lunch blev inte som vanligt utan vi börjar faktiskt redan nu förbereda inför vårat dansande luciatåg. vi är mycket medvetna om att det är två månader bort men det behövs repas på i tid då vi ska iväg dagarna innan lucia. årets luciatåg blir lite speciellt vilket är väldigt kul för oss och även vår framtida publik. jag tror jag stoppar luciasnacket där så tar vi det lite allt eftersom. hehe, cliffhanger 😉

ikväll händer inget speciellt på skolan men vem vet, vi girls kanske hittar på något eller bara chillar. internat är sjukt skönt, tummen upp för det! ha det nice så länge så hörs vi.

xoxo gossip girl! /KP
IMG_2781

IMG_2800-001IMG_2790

 

Det här inlägget postades i Information. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *